Taste Of India was het eerste Indische restaurant dat in Limburg opgestart werd en het geheim van de kookkunsten van de eigenaar Jahawar en vrouw Anita komt dan ook uit het verre Oosten. Wanneer je binnenwandelt, ruik je meteen typische specerijen zoals koriander, kurkuma, gember, garam masala, kardemom en rode peper. De gerechtjes zijn lekker en kruidig, maar toch mild. De specerijen branden niet, maar prikkelen. Tandoori schotels worden zacht gegaard in kleiovens en naast andere typische gerechtjes zoals verschillende Biryani's, Chana Masaladar (kikkererwten, tomaat, garam masala), Alu Gobi (aardappel, bloemkool) heeft Anita een kip en lam specialiteit waarbij ze een mix van 26 geheime kruiden en specerijen gebruikt. Bovendien wordt alles hier steeds vers gemaakt en gebakken.
restaurant.openingHours.weekDays.1 | 17:00 - 22:00 |
restaurant.openingHours.weekDays.2 | 17:00 - 22:00 |
restaurant.openingHours.weekDays.3 | 17:00 - 22:00 |
restaurant.openingHours.weekDays.4 | 17:00 - 22:00 |
restaurant.openingHours.weekDays.5 | 17:00 - 22:00 |
restaurant.openingHours.weekDays.6 | 17:00 - 22:00 |
restaurant.openingHours.weekDays.7 | 17:00 - 22:00 |