Word nu lid van DinnerGift

Klanten kunnen eenvoudiger, sneller en op elk moment en plaats cadeaubonnen kopen van je restaurant

Verkoop online cadeaubonnen

Verkoop makkelijk en snel online cadeaubonnen.

Verkoop via 3 kanalen

Niet alleen via ons platform maar ook via je eigen website en facebook kan je cadeaubonnen verkopen door gebruik te maken van onze iframe.

Open 24/7

Via DinnerGift kan je op elk tijdstip van de dag bonnen verkopen. Dit is handig als je klanten nog last minute een cadeau zoeken. Met een simpele klik is de bon gekocht en thuis uitgeprint. Bovendien kunnen je cadeaubonnen nooit opraken.
chef

Probeer nu 3 maanden gratis

Schrijf je restaurant vrijblijvend in en probeer 3 maanden zonder service kost. Daarna ga je ook verder zonder vaste maandelijkse kosten.

Ontvang maandelijks je inkomen

Elke maand worden de inkomsten van je bonnen doorgestort naar jouw rekening. Je hoeft niet te wachten tot de bon geïnd is aangezien het immers geld is waar je meteen recht op hebt. Hierdoor wordt het boekhoudkundig ook eenvoudig. Ook wanneer de bon vervalt, is het geld voor jou en niet voor DinnerGift.

Transparante prijzen

In ruil voor deze service vraagt DinnerGift 5% van de inkomsten.

Vraag een pagina aan

Vraag snel een persoonlijke pagina aan voor je restaurant. Wij creëren vervolgens een volledig afgewerkte restaurantpagina die je nadien kan beheren en wijzigen. Daarbovenop krijg je een eigen bon die aanpasbaar is aan je persoonlijke wensen. Afhankelijk van je smaak of op basis van de layout van je website, kan je de kleur veranderen of je persoonlijk logo toevoegen.

Tijdbesparend

Doordat de klant online een cadeaubon kan kopen, verliest u niet langer tijd met het opsturen van cadeaubonnen.

Beheer makkelijk cadeaubonnen

Via DinnerGift kan je snel cadeaubonnen nakijken en valideren.

Geen fraude

Elke bon heeft een unieke code waardoor de bon slechts één maal kan gebruikt worden. Ons systeem registreert welke bonnen reeds gebruikt zijn en dewelke vervallen.
logo

Vragen & Antwoorden

Wie kan zich aansluiten op DinnerGift?

Elke restaurateur kan zich aansluiten op het platform.

Is het gebruik van DinnerGift gratis?

Als restaurant heb je geen vaste maandelijkse kosten aan DinnerGift. In ruil voor de aangeboden service vraagt DinnerGift echter wel 5% van de inkomsten. In deze servicekost zitten administratieve kosten, het gebruik van het platform, kosten voor het onderhoud van het platform en de creatie van nieuwe features die als individuele restaurateur zeer kostelijk kunnen zijn.

Hoe kan ik mij aansluiten als restaurant?

Klik op “Inschrijven als Restaurant”, vervolgens kun je een pagina aanvragen. Hierna zal DinnerGift op basis van jullie gegevens een volledig afgewerkte restaurantpagina aanmaken die jullie nadien kunnen beheren en wijzigen. Nadat het restaurant gevalideerd is, verschijnt het restaurant online op het platform en kunnen klanten cadeaubonnen kopen.

Wanneer word ik betaald voor mijn verkochte cadeaubonnen?

De verkochte cadeaubonnen zullen maandelijks worden uitbetaald, je hoeft dus niet te wachten tot de bonnen geïnd zijn. De service fee is hierbij al in rekening gebracht. Deze uitbetaling kan een vertraging hebben van maximum 10 dagen die te wijten is aan de administratieve en veiligheidsprocedure. Onder “mijn uitbetalingen” kun je de maandelijks facturen downloaden.

Zijn mijn verkochte cadeaubonnen onderhevig aan BTW heffing?

De DinnerGift cadeaubonnen zijn vrijgesteld van BTW op grond van art. 44, §3, 10°. De BTW-administratie beschouwt de cadeaubonnen als een betaalmiddel. Op het moment dat de DinnerGift Cadeaubon gebruikt wordt voor het betalen van een maaltijd, dient u pas BTW af te dragen aan de BTW-administratie afhankelijk van de verkochte goederen/service.